Androgenetic Alopecia - bilder

Androgenetic Alopecia - bilder

copyright:
wikimedia.org

Androgenetic Alopecia - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Androgenetic Alopecia - er en tilstand svært vanlig hårtap hos menn og kvinner . Femti prosent av menn i alderen 50 år og 40% av kvinner med overgangsalderen har noen grad av androgenetic alopecia. Håravfall er gradvis.

I menn med androgenetic alopecia, tap oppstår hår i Fronto-temporale regioner og toppen av hodebunnen, avhengig av alvorlighetsgrad. Hos kvinnelige pasienter androgenetic Alopecia er mer diffuse og lokaliserte centroparietal, pannen er som regel intakt hos kvinner.

Androgenetic Alopecia - årsaker

Årsaker kan være:

Liste over tegn og symptomer som er nevnt i ulike kilder for androgenetic alopecia inkluderer tre symptomene nevnt nedenfor:

Androgenetic Alopecia - Behandling

Behandling er enten medisinsk eller chirurgical.Medicamentele bevist at de er egnet for androgene Alopecia er: Minoxidil (Rogaine ®) og muntlig Finasteride (Propecia ®). Minoxidil for Etterveksten suksess er akseptabel for ca 10% av menn. Hos kvinner, 50% viser minimal Etterveksten Etterveksten og 13% moderate. Behandling er livslang. Sju prosent av pasientene kan oppleve noe irritasjon (svie, kløe, rødhet) på grunn av Minoxidil løsning.

Permanent hårtransplantasjon bak og på sidene av hodebunnen håravfall er en vellykket prosedyre, men krever vanligvis, til tre-fire økter over to år fylle et område med tilstrekkelig tetthet.