Dermatofibroma - bilder

Dermatofibroma - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Dermatofibroma - er en vanlig kutan nodule av ukjent etiologi som forekommer oftere hos kvinner.

Dermatofibromul utvikler vanligvis i ekstremiteter (spesielt bena), og er vanligvis asymptomatisk, selv om de noen ganger har en større følsomhet og Puru er ganske uvanlig disse tilfellene.

Dermatofibroma - årsaker

Dermatofibromului årsaken er ukjent. På grunn av sin vedvarende karakter, er dermatofibromul nok bedre klassifisert som en neoplastisk prosess snarere enn en reaktiv vev endring. En eruptive dermatofibromaului studie antyder at det kan være en genetisk komponent

Dermatofibromul forekomme hos pasienter i alle aldre, men oftest i ungdomsårene 20% av skadene skjer før 17 år. Den lesjon vokser sakte og er en enslig nodule på benet. Du har kanskje noen skader, men bare sjelden er flere. Denne varianten er sett i sammenheng med flere autoimmune tilstander som lupus erythematosus, HIV-infeksjon, leukemi. Regresjon svak klinisk bedring ble rapportert med sykdommen i stoffet. Pasienter kan

beskrive en molo tar en uvanlig arr.

Karakteristisk Dermatofibroamele er asymptomatiske, men beskriver ofte smerte og kløe. Det oppstod er det mest smertefulle hudkreft.

Dermatofibroma - Behandling

Ingen behandling er vanligvis nødvendig for dermatofibroma. Sørg for at lesjonen er godartet enkelt kan være indisert. I saker som gidder kosmetiske kan velge S intralesional kortikosteroid-injeksjon, eller fullstendig fjerning, inkludert underhudsfett.