Elveblest - bilder

Elveblest - bilder

copyright:
bryanking.net

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Elveblest - er ikke smittsomt. Elveblest er en hud lidelse som er preget av små flekker (patcher) rosa eller rød hud som kan forårsake kløe.

Flekker kan være små eller store, og oppstår vanligvis ganske raskt, og forsvinner av seg selv i løpet av timer eller dager. Elveblest kan vises som små prikker på noen millimeter eller flere centimeter store størrelser som kan flettes. Elveblest som forener hele kroppen, er kjent som "elveblest." De kan forårsake kløe og brennende eller stikkende følelse.

Elveblest - årsaker

Fordi urticaria - er en allergisk reaksjon på noe eller kontakt med visse objekter som kan være allergener. Det kan utløse bruk av et nytt vaskemiddel eller såpe, og med medisiner som du bruker kan forårsake elveblest. Også, kan for mye stress føre til utslett - dette kalles "stress - urticaria. Fordi ikke to personer har samme reaksjon på et allergen, utslett er ikke smittsomt. De vanligste triggere er visse matvarer: sjømat, jordbær, jordbær, bringebær, melk, nøtter og visse insekter, vanligvis stoffet er razpunzatoare antibiotika utbruddet urticaria.

Urtikaria Symptomer inkluderer:

Elveblest - Behandling

Først å bli eliminert de viktigste faktorene som kan forårsake elveblest, som for eksempel: spise mat med høyt allergi: nøtter, peanøtter, kokos, jordbær, tomat, peanøtter, etc.. Fisk, svinekjøtt, korn som - hvete, bygg og rug. Det er bedre å unngå syntetiske klær og kosmetiske produkter, og sist men ikke minst stress.

I noen tilfeller, elveblest gå vekk av seg selv uten behandling, bør du drikke rikelig med væske og kokt frukt og urtete. Urtikaria behandling er vanligvis en rolig og medisiner antihistamice.