Fregner - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Fregner - er flate runde flekker, skinn, som vanligvis er på størrelse med en spiker på hodet. Flekker er flere og kan utvikle seg tilfeldig på huden, spesielt etter gjentatt eksponering for solen.

De er særlig vanlig hos personer med lys hud på overkroppen huden områder som kinn, nese, armer, skuldre og øvre. De kan forekomme hos unge mennesker i alderen 1 til 2 år

Fregner - årsaker

Fregner utvikles som et resultat av en kombinasjon av genetisk tendens (eldre) og soleksponering. To personer som mottar samme eksponering for sollys kan ha en lik sjanse for å utvikle fregner. Sollys og kunstig soling lamper avgir ultrafiolett (UV). Etter eksponering for ultrafiolette stråler, det ytterste laget av huden (epidermis) blir tykkere og pigment-produserende celler (melanocytter) produserer pigmentet melanin på en økt rente. (Denne produksjonen av melanin, faktisk, kan gi en viss beskyttelse mot fremtidige soleksponering.)

Selvfølgelig, folk svært forskjellige i sin reaksjon på sollys. For å ta et ekstremt eksempel, ingen albino huden pigmentering skyldes en defekt i melanin metabolisme. På den annen side, folk med mørk complexions er relativt mindre følsom for sollys enn lyshudet personer. Men folk med mørk hud, er ikke helt resistente mot solskader fra solbrenthet og kan bli en langvarig eksponering. Personer med blondt eller rødt hår, blek øyne, og huden er spesielt følsom for å åpne de skadelige effektene av UV stråler.

Fregner - Behandling

Det er flere trygge og effektive metoden for å redusere fremkomsten av rynker: en kombinasjon av behandlinger kan være nødvendig for best resultat.

  1. Bleking eller falming kremer: Produkter som inneholder hydrokinon og Kojic syre. Disse produktene kan hjelpe bekjempe fregner hvis de brukes konsekvent over en periode på flere måneder. Bleking eller falming kremer er mest effektiv i kombinasjon med sol unngåelse og solkrem.


  2. Retinoider: noen ganger brukes sammen med andre bleking kremer, Tretinoin (vitamin A syre, Retin-A), tazarotene (Tazorac), Adapalene (Differin), kan også bidra til å bekjempe fregner når den brukes konsekvent over en periode på flere måneder.


  3. Kryoterapi


  4. Laser Behandling