Impetigo - bilder

Impetigo - bilder

copyright:
wikimedia.org

 

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Impetigo - er en infeksjon i huden overflaten. Impetigo er vanligere hos barn enn hos voksne.

Impetigo - årsaker

Årsaken til sykdommen er forårsaket av Staphylococcus og streptokokker. Symptomer er:

- Non-bulløs impetigo: dette er en vanlig form, forårsaket av stafylokokker og streptokokker bakterier tillegg. Vises som små blemmer eller skorper, som deretter gult eller honning-farget skorper. Det starter ofte rundt nese og ansikt, men kan også påvirke armer og ben. Enten kan bli hovne kjertler i nærheten.

- Bulløse impetigo: dette er forårsaket av bakterier som produserer giftstoffer som fører til en splittelse mellom det øverste laget (epidermis) og lavere nivåer av huden danner en blemme. (Den medisinske termen for blister er Bulla) blemmer kan oppstå i forskjellige områder av huden,

spesielt baken, selv om disse vesikler er skjøre og rødt.

Brennkopper er smittsomt, særlig i direkte kontakt med noen som har, noen ganger kan det ta fra håndklær, leker, klær eller husholdningsartikler. Når du starter, impetigo, ofte strekker seg inn i andre deler av kroppen. Dette er ganske vanlig hos barn.

Impetigo - Behandling

Impetigo er en alvorlig sykdom er lett å behandle, kan det gro og tørke av seg selv. Milde tilfeller kan behandles med skånsom rensing, fjerning av skorper, og bruke antibiotika salve mupirocin (Bactroban). Mer alvorlige eller omfattende, spesielt bulløse impetigo, oral medisin kan trenge antibiotika for brennkopper.