Leukoplaki - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Leukoplaki - en plate (splash) hvit eller grå farge som utvikles på tungen, på innsiden av kinnet eller tannkjøtt. Leukoplaki patcher kan også utvikle seg på den kvinnelige kjønnsorganene, men årsaken til dette er ukjent.


Leukoplaki - årsaker

Hva er årsaken er: kjemiske - som røyking - den viktigste faktoren i lokale mekaniske Dårlig tannsett, utilstrekkelig dental hygiene, smittsomme humant papillomavirus, og iboende faktorer, genetisk predisposisjon er, i dag, universelt innrømmet.

Tilstedeværelsen av hvite eller grå flekker på tungen, tannkjøttet, taket av munnen, kinnene eller inne i munnen kan være et tegn på leukoplaki.

Flekker kan utvikles langsomt i uker eller måneder og være tykk, litt hevet, og kan endelig ta en grov tekstur. Det er vanligvis smertefri, men kan være følsom for berøring, varme, krydret mat, eller annen irritasjon.

Leukoplaki - Behandling

Behandling av leukoplaki, hvis nødvendig, innebærer å fjerne kilden til irritasjon. For eksempel, hvis leukoplaki er forårsaket av en tann eller en uregelmessig overflate på en protese. Hvis leukoplaki er forårsaket av røyking, vil du bli bedt om å redusere eller slutte å røyke eller bruke andre tobakksprodukter.

Medisinsk behandling består av: electrocoagulation, kryoterapi, laser terapi eller kirurgisk eksisjon.