Lichen sclerosis - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Lichen sclerosis - er en smertefull tilstand som påvirker huden, vanligvis, vulva eller penis og anus.

Lichen sclerosis - årsaker

Legene vet ikke den eksakte årsaken til lav sclerosis. Noen leger mener at en for aktivt immunforsvar og hormonelle problemer kan spille en rolle. Det er også antatt at folk arver sannsynligheten for å ha sykdommen. Noen ganger, lav sclera vises på hud som har blitt skadet eller arret fra noen andre tidligere skader.

Lichen sclera er ikke smittsom (ikke tatt fra en person til en annen person).

Siden begynnelsen av sykdommen, hvite flekker på huden. De flekker er vanligvis skinnende og glatt. Senere, flekkene vokse seg større flekker. Flekker på huden blir tynnere og skrumper. Hvis sykdommen er et mildt tilfelle ikke kan være noen symptomer.

Andre symptomer er:

Lichen sclerosis - Behandling

Hvis du har flekker (flekker) på armer eller overkropp, vanligvis ingen behandling er påkrevd de vil forsvinne i tiden.

Lichen sclera genital huden bør behandles. Selv om det ikke er smertefullt. Dette kan forårsake problemer med urinering eller under samleie. Det er også en svært liten sjanse for å utvikle hudkreft.

Kirurgi er vanligvis et godt alternativ for menn. Omskjæring (fjerning av forhuden på penis) er mest brukte behandling for menn med lav sclerosis. Sykdommen vanligvis ikke kommer tilbake. Kirurgi er vanligvis ikke et godt alternativ for kvinner. Når lav sclerosis flekker er fjernet fra kjønnsorganene til kvinner og jenter vanligvis kom tilbake tilbake. Behandlingen inkluderer også bruk av meget sterk kortison krem ​​eller salve på huden.