Lipoma - bilder

Lipoma - bilder

copyright:
2.bp.blogspot.com

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Lipoma - er hevelse eller en nodule sammensatt av fett celler / adipocytter. Det er benign lipomas av natur er benign og langsom vekst. Vev i det subkutane vevet lipomas vanligvis under huden eller bare utvikle muskel sjelden.

CAN CAN REACH Utvikle store lipomas og mer samtidig. Deler ofte påvirket av de fleste lipomas har rygg, nakke, skuldre eller armer.

Lipoma - årsaker

Noen Årsaker til lipomas forekomme hos mennesker er ukjent, Kan en grunn være en familie historie. Det var den sjansene for at bemerket lipoma er høyere hvis en av foreldrene eller en lipoma har hatt. Lipomas oppstå i det subkutane vev av CAN HAS påført traume eller skade.

Symptomer - vanligvis under huden dannet flere knuter. Lipomas er langsom voksende, og de merker oss for mai Go Even år. Lipomas har til å nå svært små og store knuter. Touch / press lipomas HVOR har flyttet til trykket er lett å påføre. Lipoma vanligvis ikke treffer et notat om det kan bli såret imidlertid smertefulle eller hvis det utviklet rundt organene CAN HAS smerte ved press på nerver Årsaker og andre kompliserte.

Lipoma - Behandling

Ikke krever behandling Vanligvis lipomas. Fjern bare smerte Årsaker og som øker Thos lipomas for fort. Lengre rekkevidde forårsake ubehag eller kosmetiske problemer fjerne lipomas. Det første du gjør er å bestemme Trenger du å Enten en lege er ikke at kreft er godartet, så er det flere alternativer inkluderer kirurgisk fjerning Det lipomas, fettsuging, eller ved injeksjon av steroid forberedelser føre til en reduksjon av lipomas fjernet men kan ikke dem helt.