Melasma - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Melasma - Er en ervervet hypermelanosis i søn-utsatte områder. Melasma presenterer som symmetrisk hyperpigmentert macules, noe som kan være konfluent eller prikker på kinn, overleppe, hake, panne er den mest vanlige stedene.

Melasma - årsaker

Årsak: patofysiologien av melasma er usikkert. I mange tilfeller kommer det en direkte sammenheng med kvinnelige hormonelle aktivitet å være til stede, som oppstår med graviditet melasma og p-pille bruk. Andre faktorer som er involvert i etiopathogenesis av melasma er photosensitizing medisiner, mild ovarial eller thyroidea dysfunksjon, og visse kosmetikk.

Den viktigste faktoren i utviklingen av melasma er eksponering for sollys. Uten strenge unngå sollys, er potensielt vellykkede behandlinger for melasma dømt til å mislykkes.

Melasma - Behandling

Melasma kan være vanskelig å behandle, utvikler pigment av melasma gradvis, og oppløsningen er også gradvis. Alle bølgelengder av sollys, inkludert det synlige spekteret, er trolig årsaken melasma. Line behandling for melasma fortsatt aktuell depigmenting agenter, er Hydroquinone (HQ) mest brukte. Det er et kjemisk stoff som hemmer tyrosin hydroxyphenolic, som resulterer i redusert produksjon av melanin. I tillegg kan cytotoksiske metabolitter forårsake interferens med melanocyte funksjon og levedyktighet. HQ kan brukes i kremform eller som en alkohol-basert løsning.