Munn kreft - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Munn kreft - kjent som oral kreft er en kreft som begynner i noen del av munnhulen eller orofarynx. I esophageal kreft, oral kreft starter i celler, flat, eller plateepitel celler som dekker innsiden av munnen og tungen og lepper.Munn kreft - årsaker

Oral kreft er vanskelig å oppdage, er bedre å konsultere legen din dersom du opplever noen av disse symptomene: problemer med å tygge, dårlig ånde, klump i halsen, halsen eller munnen sår som ikke vil gro imot vokse, endre stemmen fortykkelse av kinnet.

Selv om ingen kjenner den eksakte årsaken til munnen kreft, er det én ting som forskere overalt synes å være enige - koblingen mellom tobakk og munnen kreft. Unngå tobakk, redusere risikoen for lungekreft, men også redusere risikoen for å utvikle munnen kreft.

Munn kreft - Behandling

Behandling av oral cancer er avhengig av tumor størrelse og stadium av kreftutviklingen. Behandling for kreft i munnen er avhengig av type, plassering og kreft stadium og pasientens alder og generelle helse. Felles behandlinger for kreft i munnhulen inkluderer en kombinasjon av følgende: kjemoterapi, strålebehandling og kirurgisk fjerning av munnhulekreft.