Nevus sebaceous - bilder

Nevus sebaceous - bilder

copyright:
dartmouth.edu

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Nevus sebaceous - en omskrevet lesjon "hamartomatous" i hovedsak består av talgkjertlene, Nevi Nevi sebacate og vorter er epidermal nært beslektet, og mange forfattere anser dem som alternativer.


Nevus sebaceous - årsaker

Familiær tilfeller har blitt rapportert. Pluripotentiael mutasjoner i celler under embryogenese kan generere ulike linjer for differensiering er inkludert i organoid nevus. Nevus sebaceous synes å svare på hormonelle påvirkninger, kan lesjon heves fra fødselen, blir flat i barndommen, og bli høy igjen i puberteten.

Nevus sebaceous kan være ansvarlig for predisposisjon for utvikling av basalcellekarsinom og andre svulster i dette lesjon.

Nevus sebaceous gjennom tre distinkte stadier klinisk som følger:

Nevus sebaceous - Behandling

Risikoen for malignitet er vanskelig å fastslå med nøyaktighet, og ondartet endring kan oppstå i alle aldre. På grunn av denne risikoen, anbefaler vi komplette kirurgisk eksisjon, helst før puberteten, fordi fortykkelse av lesjonen kan øke risikoen for malignitet med alderen.
Full-tykkelse hud eksisjon er vanligvis nødvendig, og betimelig ødeleggelse anbefales ikke fordi det kan maskere maligne endringer i overflaten primær rekonstruksjon er vanligvis mulig.