Peripheral xerotica Balance - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Peripheral xerotica Balance - er en uvanlig sykdom med ukjent årsak som fører til hvite flekker på huden som kan føre til arrdannelse på og rundt kjønnsorganene.

Peripheral xerotica Balance - årsaker

Kvinner er oftere rammet enn menn, spesielt rundt og etter overgangsalderen, men også unge kvinner og jenter kan også utvikle denne sykdommen. Balani xerotica Perifere (lav sklera) , det oppstår som oftest på vulva og anus økninger i elfenben hvitt, som kan være flat og skinnende. Utseendet til denne sykdommen kan være noen kløe og ingen andre symptomer.

Hos menn kan sykdommen være i form av hvitaktig fortykkelse av forhuden, som ikke enkelt kan trekkes tilbake (phimosis). I motsetning til kvinner, er det ingen anal involvert. I menn, har denne genital engasjement tradisjonelt vært kjent som balanitis xerotica obliterans (BXO).

Non-genital huden, sykdommen kan manifestere seg som flekker hvit porselen, med plugger små hull synlig innenfor follicles eller svettekjertler på overflaten. Tynning kan også forekomme.

Det kliniske bildet omfatter:
-Kløe, svie, dysuri
Glans penis, hypoestesi
Smertefull ereksjon, nedsatt seksuell funksjon
Styrke-reduserende urinblæren og jet størrelse
Debacluri-med eller uten uretritt.

Symptomer på sent stadium Peripheral xerotica balanitei inkluderer:
Phimosis-ikke-til decalota glans
Paraphimosis-ikke-til recalota glans.
Utvikling av plateepitelkarsinom i personer med multifokal Innbukking og atrofisk lavarter av penis og infeksjon med hepatitt C ble rapportert.

Peripheral xerotica Balance - Behandling

Det finnes ingen spesifikk behandling for å levere på alle pasienter. Mode med intramuskulær penicillin har vist seg nyttig, bedre følsomhet, kløe og betennelsesforandringer i tre uker. Terapi for pasientene er mer aggressiv avgrensede. Følgende regimer har vist nytte i varierende grad: intrelezionali og lokale steroider, tacrolimus, testosteron aktuelle etretinat og karbondioksid laser.

Kirurgisk behandling.
Terapeutiske fordelene med omskjæring uomskåret pasienter. Den kirurgiske inngrep for urin hindringer. Praksisen med oral slimhinne uretroplastia.