Pilonidal sykdom - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Pilonidal sykdom - en cyste som utvikles langs halebenet der den deler seg i nærheten av baken.

Disse cystene inneholder vanligvis hår og hud rusk. Begrepet pilonidal er avledet fra det latinske ord pilus (hår) og Nidus (reiret). Personer med pilonidal cyste har ingen symptomer, mens andre kan utvikle en infeksjon av cyste forbundet med smerter og betennelser. Behandling og styring av pilonidal cyste avhenger av mange faktorer, blant annet forekomst og utbredelse av sykdommen symptomene. Pilonidal cyste tilbakefall er vanlig.

Pilonidal sykdom - årsaker

Selv om det er mange teorier, de fleste forskere mener at pilonidal cyster er forårsaket av inntrengning av hår inn i huden. Som svar på dette håret crimson, innså det en inflammatorisk lokal reaksjon rundt cyste, forårsaker et tap. Overdreven press eller gjentatte traumer i området sacrococcigian predispose noen mennesker til å utvikle cyster eller irriterer dem allerede eksisterende.

Dersom pilonidal cyste blir infisert, kan følgende tegn og symptomer oppstår:

Pilonidal sykdom - Behandling

En infisert pilonidal cyste er en abscess som kreves snitt og drenering til utvinning. Denne prosedyren kan generelt utføres i et legekontor eller akuttavdeling. Etter anestesi av området med en injeksjon av lokalanestetika, er et snitt laget med en skalpell på det infiserte området. Legen deretter renne puss og fjerne hår og annet rusk fra såret. Da såret er bandasjert med gasbind og la det gro. Antibiotika vanligvis ikke nødvendig med mindre legen mener du har en spredning hudinfeksjon (cellulitt). Medisiner er ofte foreskrevet for smerte.