Seboreisk eksem - bilder

Seboreisk eksem - bilder

copyright:
wikimedia.org

Seboreisk eksem - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Seboreisk eksem - er en vanlig hudlidelse som hovedsakelig påvirker hodebunnen, forårsaker skjellete bark, kløende, rød hud og flass overflod. Seboreisk eksem kan også påvirke, ansikt, øvre bryst, rygg og andre områder på kroppen.

Seboreisk eksem er ikke skadelig, men kan være ubehagelig og skjemmende. Seboreisk eksem kan behandles ved å gjenkjenne tegn og symptomer, og ved hjelp av en kombinasjon av egenomsorg (uten resept) og ingen medikamenter.

Seboreisk eksem - årsaker

Selv om den eksakte årsaken til seboreisk eksem ikke er kjent, er det mange faktorer som bidrar til forekomsten sin:

Vanlige tegn og symptomer på seboreisk eksem omfatter:

Seboreisk eksem - Behandling

Det finnes ingen behandling for å behandle seboreisk eksem garantaeze for alltid, men behandlinger kan kontrollere tegn og symptomer. Behandling avhenger av hudtype, hvor alvorlig din tilstand og plassering som vises på kroppen din.

Sjampo med narkotika bør være første skritt i behandling av seboreisk dermatitt i hodebunnen. Velg en sjampo som inneholder ett av følgende ingredienser:

Prøv å bruke sjampo hver dag til symptomene er under kontroll, deretter begynne å vaske to eller tre ganger i uken. Hvis en type sjampo for en stund etter å ha mistet sin effekt, prøv å alternere mellom to typer anti-flass sjampo. La i hodebunnen i tre til fem minutter - dette gjør den medisinske ingredienser for å fungere.

Seboreisk eksem i ansiktet og kroppen
Behandlinger for nonscalp: å redusere betennelse og akkumulering av huden skalering bruke krem ​​(reseptfrie) soppdrepende eller anti-klø, sammen med andre egenomsorg tiltak som kan bidra til å kontrollere symptomene.

Dersom disse tiltakene ikke hjelper, kan legen din foreskrive topikale kortikosteroider, soppdrepende medisiner eller en kombinasjon av de to lappene for behandling. En felles løpet av behandlingen omfatter en daglig diett av ketokonazol (Nizoral) og desonide (Desowen) brukes på huden. Oral reseptbelagte medisiner som terbinafin (Lamisil), kan være et alternativ hvis seboreisk eksem påvirke en stor del av kroppen.