Muskel kreft - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Muskel kreft - (bløtvev sarkomer) er en ekstremt sjelden krefttype som oppstår i vev i kroppen conjuntive. Dette kreft er mer vanlig hos barn er en av de fem mest vanlige kreftformer diagnostisert blant barn.

Muskel kreft - årsaker

I tidlige stadier, bløtvev sarkomer vanligvis ikke gi symptomer. Fordi mykt vev er relativt elastisk, kan svulster vokser ganske stor, skyve til side normalt vev, før den følte eller forårsake noe medisinsk problem. Det første synlige symptomet er vanligvis en smertefri hevelse eller hevelse mer. Etter at svulsten vokser, kan det føre til andre symptomer som smerte, fordi det kan presse på nerven. Hvis det var plassert i buken kan det føre til magesmerter, ofte forvekslet med menstruasjonssmerter, dårlig fordøyelse, forstoppelse eller andre årsaker.

Muskel kreft - Behandling

Generelt avhenger behandling for mykt vev sarkomer på scenen av kreft. Stage sarkom er basert på størrelsen og karakteren av svulsten og om kreften har spredd seg til lymfeknuter eller andre deler av kroppen (metastaserer). Behandlingstilbud for bløtvev sarkomer omfatter kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi.