Sarkom - bilder

 

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Sarkom - en kreft som begynner i muskel, fett, bindevev, blodkar, ben eller annet vev som støtter kroppen.

Sarkom - årsaker

- Svært avhengig av sykdom type, plassering, størrelse og størrelse utvidelse. Symptomene nedenfor kan være forårsaket av andre sykdommer, som kan være godartet:

- Bone smerte og øke kontinuerlig articulatiicare.
- påvise hevelse / høyde i kroppen (hender, føtter).
- brudd uten å være forårsaket av traumer eller skader forårsaket av en mindreårig.

 

Ewing sarkom kan føre til følgende symptomer: hevelse av ukjent natur, med smerter og hevelse i området, tap av matlyst, feber, sykdomsfølelse, tretthet, vekttap hvis sykdommen har spredt seg.

Chondrosarcoma kan oppleve følgende: a noen ganger klumpete svulst masse, muligens med data komprimering, hovedsakelig med natt smerte og kan overføre administrasjon av NSAIDs. Smerte ved hvile og kan ikke unnlate å eksistere i mange år, men med en langsom økning over tid.

Rhabdomyosarcoma presenterer vanligvis som et raskt voksende hevelse i armen eller beinet. Bløtvevssarkom symptomer, inkludert rhabdomyosarcoma, kan variere fra sted til sted. For eksempel en svulst i urinveiene eller rundt det påvirke vannlating, og en svulst i bunnen av hodeskallen kan komprimere nerver i ansiktet, forårsaker ansikts muskelstyrke og smertereduksjon på dette nivået.

Sarkom - Behandling

Behandlingen består av kirurgisk fjerning, cellegift eller strålebehandling avhengig av omfanget av utvidelsen sarkom og helsen til pasienten.