Testikkelkreft - bilder

 

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Testikkelkreft - Er en sykdom i testikkel, som udiagnostisert og ubehandlet i tid kan generaliseres. Det skjer når utviklingen prenhimul (vev) celle testicular abnormiteter, med økt reproduktiv potensial, kaotisk og kroppen ikke klarer å begrense fysiologiske prosesser som øker.

Testikkelkreft - årsaker

Symptomer kan omfatte en eller flere av skiltene nedenfor:

- I de fleste tilfeller de første tegn på sykdom er en endring i volum eller form av ett eller begge testiklene - normalt de ikke er identiske i størrelse, men i testikkelkreft kan oppleve en nedgang eller en økning til tre ganger volumet ;
- Hevelse og / eller en cystisk dannelse i en eller begge testiklene;
- Tung følelse i pungen;
- Følelse av forlegenhet nedre magesmerter, lysken eller nedre del av ryggen, lumbago;
- Redusert libido (sexlyst);
- Utseende av scrotal væske sekk;
- Utseendet på spor av blod i sæd;
- Tretthet, generell svakhet.

Testikkelkreft - Behandling

Testikkelkreft er behandlet av:
- Orchiectomy (kirurgisk fjerning av testikkelen syke) vil bli henrettet dersom palpatoriu undersøkelse, testicular ultralyd og biopsi bekreftet testikkelkreft. I tilfeller av generalisering av sykdommen vil gjøre og chimo og strålebehandling behandlingsprotokoller i samsvar med eksisterende litteratur.

MERK: testicular self-eksamen er den raskeste måten å oppdage eventuelle endringer i forhold til helse og spesielt testiklene er den enkleste måten å forebygge kreft i testiklene.

- Den beste tiden for en undersøkelse av testiklene er etter en dusj eller bad, når musklene er avslappet og ned testiklene.
Hold deg foran speilet, løfte penis (eller holde det til én side) slik at du kan undersøke det visuelt, uten problemer, testiklene. Du må følge eventuelle endringer i form eller størrelse på testiklene.