Chorioretinitis - bilder

Chorioretinitis - bilder

copyright:
wikimedia.org

Chorioretinitis - bilder

copyright:
kokosgourmet.ca

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Chorioretinitis - er at når den inflammatoriske medisinske tilstanden til årehinnen og netthinnen. Generelt er denne tilstanden er en reaksjon på en generalisert infeksjon som involverer flere organer, eller kan være begrenset til øyet.

Chorioretinitis - årsaker

- årsaker - medfødt toksoplasmose i de fleste tilfeller som oppstår hos barn. Neste patogen med en høy frekvens hos barn er medfødte cytomegalovirus. Andre parasitter er ansvarlig for utseendet corioretinitei Toxocara, Baylisascaris og onchocerciasis.
Virusinfeksjoner: herpes virus, West Nile, varicella - zoster virus, røde hunder .. Noen ikke-smittsomme årsaker visse autoimmune sykdommer, Sarkoidose, malignitet.

Symptomer - generelt de varierer avhengig av den underliggende årsaken til sykdommen har startet. Symptomer er redusert synsskarphet , lysfølsomhet, rødhet, fremmedlegeme føler ubehag i øyet.

Diagnosen stilles ved en øyelege gjennom differensiering.

Chorioretinitis - Behandling

Behandlingen vil bli gjort i henhold til grunnleggende sykdom gjennom en kombinasjon av antibiotika og kortikosteroider. Truende skader å bli behandlet for fire eller fem uker med en kombinasjon av pyrimethamine, sulfadiazin, og folsyre. Gjennom disse ukene av behandlingen bør overvåkes leukocytter og blodplater. Hos AIDS-pasienter vil kreve vedlikeholdsbehandling corneum.