Diabetisk retinopati - bilder

Diabetisk retinopati - bilder

copyright:
www.aao.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Diabetisk retinopati - folk som har diabetes kan oppleve øyeproblemer diabetes komplikasjoner data, forårsaker progressiv skade på netthinnen, lys-sensitive fôr bak øyet.

Diabetisk retinopati er resultatet skade små blodkar at vanne og ernære netthinnen. Vanligvis begge øynene er rammet, sykdommen ubehandlet, kan føre til blindhet.

Diabetisk retinopati - årsaker

- Symptomer på diabetisk retinopati oppfylle følgende:

- Vanskelig eller anstrengt syn om natten.
- Visse flekker eller tåkesyn.
- For noen lyse eller mørke
Når pasienter har langvarig perioder med høyt blodsukker, fører dette til opphopning av væske i linsen inne i øyet ved å endre fokus og dermed føre til tåkesyn utvikling. Kontroll av blodsukkernivået bremser utbruddet og progresjon av diabetisk retinopati. I mange tilfeller er det ingen symptomer i de tidlige stadier av sykdommen. Det er svært viktig at folk som lider av diabetes for å utføre en synsundersøkelse en gang i året.

Diabetisk retinopati - Behandling

Behandlingen er basert på sykdommen kan oppstå gjennom laser kirurgi for å etse de lekker blodkar eller å fjerne og erstatte væske. personer med diabetes bør følge dietten foreskrevet av leger til å kontrollere blodsukkeret og regelmessig mosjon. Alkohol og røyking bør utelukkes.