Dobbeltsyn - bilder

Dobbeltsyn - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Dobbeltsyn - kalles også dobbelt syn fordi synet mens to bilder når de vises objekt.

Dobbeltsyn - årsaker

- årsaker - vanligvis oppstår på grunn av dysfunksjon av extraocular muskler, kan andre årsaker være av mekaniske eller nevromuskulære sykdommer i hjernenerver, kan hornhinnen infeksjoner (helvetesild), hornhinnen arrdannelse, hornhinnen tørrhet føre til dobbeltsyn. Cataract kan forårsake dobbelt syn, særlig hvis den grå stær er til stede i begge øynene, kan det forvrenge visjon.
Hvis det ene øyet er svakere muskel kan ikke bevege det så godt / hurtig som for den friske øyet. En annen årsak kan være multippel sklerose som påvirker spinalnerver i ryggmargen eller hjernen, og kan bli påvirket, mens de som kontrollerer øyet.

Symptom - dobbelt syn, forstyrret balanse, hodepine, svimmelhet, forstyrrelse av leseferdigheter, smerte med øyebevegelser, smerter rundt øynene, kvalme, tunge øyelokk.

Diagnose - dobbeltsyn er et medisinsk nødstilfelle er nødvendig å finne ut hvorfor produksjonen raskt. Legen vil bruke flere metoder for å oppdage dobbeltsyn.

Dobbeltsyn - Behandling

Behandlingen avhenger av den årsak som ligger til grunn utbruddet av sykdommen. Astel hvis det er muskelsvakhet, kan kirurgi være, om det skal brukes når diabetes medikamenter for å kontrollere sukkernivået i kroppen. Om nødvendig kirurgisk behandling av Graves 'sykdom. Noen ganger kan det brukes til å minimere prismebriller dobbeltsyn.