Glaukom - bilder

Glaukom - bilder

copyright:
wikimedia.org

Glaukom - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Glaukom - er ødeleggelsen av den optiske nerven bak øyet, den ledende årsak til irreversibel blindhet på verdensbasis.

Glaukom - årsaker

- årsaker - i de fleste menn glaukom er forårsaket av økt trykk inne i øyet, dette trykk blir i sin tur forårsakes av blokkering av sirkulasjonen av vandige øye. En annen årsak kan være dårlig tilførsel fiberoptisk nerve blod.
Symptomer - vanligvis er det ingen symptomer før de første tegn til synstap. Sykdommen utvikler seg sakte og gradvis fører til ødeleggelse av side syn fra begynnelsen. Gitt at begge øyne ikke utvikler pasienten plutselig innser bare når en del av utsikten blir ødelagt, er denne skaden uopprettelig.

Vanligvis alle kan utvikle glaukom, men det er en større risiko for de med diabetes, ulike øyeskader, blodtrykk, familiehistorie, bruk av medikamenter som steroider / kortison.

Grønn stær forekommer i flere former - kronisk primær åpen vinkel, den vanligste form for glaukom. Normal spenning glaukom, synsnerven kan påvirkes hos personer med normal trykk i øyet. Akutt vinkel glaukom er når trykket inne i øyet øker hurtig som følge av krampe lekkasje i øyet. I

dette tilfellet pasienten lider av smerte, kvalme, rødhet og uskarpt syn. Det krever akutt behandling fordi synet kan bli permanent skadet i en svært kort tid. Medfødt glaukom er en sjelden form forårsaket av en unormal dreneringssystem som kan eksistere fra fødselen eller oppstår senere, kan symptomene være observert i disse barnas foreldre ved følsomhet for lys, urolige øyne.

Glaukom - Behandling

Forebygging er den beste behandling gitt at glaukom er irreversible sykdomskontroll er nødvendig øyelege regelmessig fra fylte 40 år. Behandling av glaukom kan ikke gå tilbake til som ble skadet, men kan forsinke tap av utsikt.

Ved behandling av glaukom øyendråper er brukt, laserkirurgi, pastiller, eller en kombinasjon derav. På oppsiden er at hvis det oppdages tidlig, hindrer medisinsk behandling synstap definitivt.