Intraokulært Hypertensjon - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Intraokulært Hypertensjon - trykk i øyet øker til den maksimale normale til 21 mm Hg, er også kalt intraokulært trykk.

Okulær hypertensjon regnes ikke som en sykdom, men fordi de kan utvikle glaukom. Dersom økt okulær hypertensjon vanlig hos personer over 65 år hypertensjon kan føre til tap av syn på grunn av det faktum at blokkerer blodårer i retina (retinal veneokklusjon). Av denne grunn er det svært viktig å holde en spenning mindre enn 25 mm Hg.

Intraokulært Hypertensjon - årsaker

- fører til - den viktigste årsaken er gitt ubalanse mellom produksjon og sekresjon av væske i øyet, slik at avløp ikke fungere på normal måte når de ikke er eliminert på samme måte som væsken er produsert, og skaper intraokulært trykk.
Symptomene - vanligvis okulær hypertensjon ikke har noen symptomer. Derfor er det bra at etter fylte 40 år å foreta regelmessige konsultasjoner øyelege for å utelukke skader på synsnerven.

Diagnose - er gjort av en øyelege gjennom en rekke tester som måler intraokulært trykk, synsskarphet, undersøke foran øynene og hornhinner, iris og linsen inne i kamera med et spesielt mikroskop slit.

Tonometry benyttes for å måle trykk i øyet målingen tas flere ganger, fordi trykket varierer fra time til time. Trykkforskjellen mellom øynene på mer enn 3 mm hg kan innebære glaukom. Hvis høyt intraokulært trykk vil undersøke hver synsnerven til å se mulig skade eller skade.

Intraokulært Hypertensjon - Behandling

For å senke intraokulært trykk kan legen forskrive medisiner (dråper), er det viktigste formålet å redusere høyt blodtrykk før det å forårsake skade på eller tap av syn.