Konjunktivitt - bilder

Konjunktivitt - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Konjunktivitt - er betennelse eller infeksjon i konjunktiva av øyet, er øyet conjunctiva det tynne, gjennomsiktige lag med vev som dekker den indre overflate av øyelokkene og den ytre delen av øyet. Sykdommen er vanligere hos barn påvirker ett eller begge øyne.

Noen former for øyekatarr er svært smittsom og spres raskt. Konjunktivitt er en mindre sykdom, men i noen tilfeller kan føre til mer alvorlige problemer.

Konjunktivitt - årsaker

- forårsaker - basen kan være en bakteriell eller viral infeksjon, men kan også være etter en allergisk reaksjon overfor forskjellige irritanter i luften som røyk eller pollen, klor i svømmebassenger, visse kosmetiske produkter som kommer i kontakt med øynene.
Symptomer på øyekatarr:

- Gritty følelse i ett eller begge øyne.

- Kløende øyne eller / og brenning, ledsaget av rennende øyne.

- Følsomhet for lys.

- Hovne øyelokk og endre hvit parse rosa øye.

- Drain hvit gutt / gul.

Konjunktivitt Diagnosen stilles ved fullstendig øye eksamen ved en øyelege. I noen tilfeller av kronisk konjunktivitt kan samles og bindevev kultur, særlig konjunktivitt som ikke responderer på behandling.

Konjunktivitt - Behandling

Konjunktivitt behandling må ta hensyn til i hovedsak årsaken som produserte det, og har som mål å redusere betennelse og infeksjon, forebygging av spredningen i tilfelle av smittsom former.

Hvis det skulle være allergisk konjunktivitt først fjerne irritanter, og hvor dette er mulig. I milde tilfeller gå kaldt komprimerer å redusere ubehag. Men mer alvorlige tilfeller kan være foreskrevet antihistaminer eller anti-inflammatorisk.

For bakteriell konjunktivitt vanligvis behandles på grunnlag av øyendråper inneholdende den spesielle antibiotikum eller salver.