Papilledema - bilder

Papilledema  - bilder

copyright:
ophth.uiowa.edu

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Papilledema - optisk plate svelling er forårsaket av økt intrakranialt trykk. Ødem oppstår vanligvis bilateralt ensidig forekomsten er svært lav

Papilledema - årsaker

- sak - det er flere problemer som fører til papillær ødem, for eksempel: intrakranielt trykk, frontallappen svulst, Lyme sykdom, Guillain-Barre syndrom, hjernesvulst, glaukom, metanolforgiftning, sarkoidose, akutt lymfatisk leukemi, forgiftninger doser vitamin A.
Symptomer - papillødem kan være asymptomatiske, men i de tidlige stadier kan være ledsaget av hodepine, se vanskelig å permanent tap av syn.

Diagnosen stilles ved en synsundersøkelse som omfatter flere tester som fundus undersøkelse, testing press.

Papilledema - Behandling

Avhengig av utviklingen av sykdommen, bør behandlingen fokusere på de forholdene som førte til utbruddet av papillødem og som vanligvis er den viktigste årsaken til økt trykk vil gjelde behandlinger for å redusere trykket. Kan gis medikamenter som fører til absorpsjon av spinalvæsken, kan steroider også bidra til å redusere betennelser og andre tiltak som kan iverksettes inkluderer hyppige lumbale punkteringer å fjerne overflødig spinalvæske. Eliminering av vitamin A eller tetracyclin.