Skleritt - bilder

Skleritt - bilder

copyright:
uiowa.edu

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Skleritt - er en betennelsessykdom i den ytre tildekking av øyet ledsaget av smerter med det potensielle tapet av utsikt. Skleritt kan være forbundet med andre sykdommer, slik som reumatoid artritt, Wegeners granulomatose, lupus erythematosus, polyarteritis nodosa, eller lidelser på grunn av menstruasjon.


Skleritt er av tre typer - diffuse og nodulær fasciitis. Forekommer oftest hos unge kvinner.

Skleritt - årsaker

- En autoimmun lidelse i genetisk disponert person kan skleritt. Denne sykdommen er sakte progressiv, men i utgangspunktet progressiv skade irreversibel side visjon. Skleritt ikke påvirke begge øyne samtidig som gjør at pasienten ikke merkbart i begynnelsen, men senere sykdommen var synshemmede.
Symptomer - sterke smerter i øyet, rødhet, lysskyhet, nedsatt syn, rennende øyne.

Diagnose - er ved å teste synsskarphet, slit lampe undersøkelse av øyelege. Andre tester inkluderer vurdering av intraokulært trykk, utvidede øyne hovmodig.

Skleritt - Behandling

Skleritt er vanligvis behandles med systemisk terapi og spesifikk spesielt hos pasienter med sykdommer knyttet. For smittsomme skleritt vil foreskrive immunmodulerende legemidler. Når det gjelder smittsomme skleritt er foreskrevet antibiotika for alvorlige tilfeller vil bruke anti-inflammatoriske medisiner. Hvis skleritt svarer ikke medisiner kan intervenere kirurgisk.