Tørr makuladegenerasjon - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Tørr makuladegenerasjon - er kronisk øyesykdom som genererer tap av synet i det sentrale synsfeltet.

Tørr makuladegenerasjon - årsaker

- eksakte årsaken til sykdommen er ukjent, vanligvis utvikler det med alderen og îmbatrnirea øyne, og deretter forårsake skade på makula, som ligger i sentrum av netthinnen. Makuladegenerasjon er av to typer våt og tørr er den mest vanlige formen av sykdommen.
Symptomer - generelt denne sykdommen utvikler seg gradvis over tid med disse lidelsene utgjør:

under lesing eller andre aktiviteter føler du at du trenger et klarere lys tilpasning vanskelig i mørke steder som et rom med lite lys. Tvetydigheten av ord mens du leser. Vanskelighetsgrad skimte folks ansikter med en nedgang i fargeintensiteten. Synet av en blind flekk i sentrale visjon. Tørr makuladegenerasjon kan utvikle seg i ett øye eller begge øyne. Hvis en øyesymptomer og endringer i synsfeltet ikke kan observeres ved motregning godt øye.

Hvis du har disse symptomene, samt over 50 år gammel behov for å se en øyelege.

Det er flere faktorer som kan føre til økt risiko for macula degenerasjon:

første er det mulig risiko for sykdom etter fylte 50 år er stor, spesielt hvis noen i din familie har lidd av sykdommen. Røyking er en stor risikofaktor i sykdomsutviklingen. Kardiovaskulær sykdom, fedme - en diett lav på frukt og grønnsaker og høyt kolesterol kan være forbundet med høy risiko for utvikling av makuladegenerasjon.

Tørr makuladegenerasjon - Behandling

Dessverre makuladegenerasjon behandling kan ikke gjenopprette ro og orden en gang berørt, men fordi sykdommen utvikler seg langsomt etter øye eksamen lege kan forskrive en rekke behandlinger som fører til reduksjon av sykdomsprogresjon. Ifølge forskningsinstitutter vitamin inntak kan redusere utviklingen av makulær degenerasjon, så som en blanding av vitaminer - vitamin C (500 mg), vitamin E (400 IU), beta-karoten (15 mg), sink (80 mg), Kobber (2 mg)
VIKTIG - konsultere legen din før denne behandlingen basert på vitaminer. Hvis du røyker (eller har vært) tilskudd av beta-karoten er forbundet med økt lungekreft og visse koronarsykdom. I det samme mål og doser av vitamin E, øker risikoen for hjertesvikt.

Hos pasienter med fremskreden makuladegenerasjon i begge øynene eneste løsningen er kirurgi.