Genital warts - bilder

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Genital warts - Infeksjoner med genital warts (vorter) er en av de vanligste seksuelt overførbare infeksjoner. Infeksjon er en virusinfeksjon som er forårsaket av et virus og et virus som heter papilloma - Papillloma Human Virus - HPV.

Genital warts - tegn og symptomer

Den viktigste ruten for overføring av genital warts (genital condiloamellor) gjøres nesten utelukkende ved ubeskyttet seksuell kontakt, vaginal, oral eller anal. Det kan overføres selv ved å berøre kjønnshår området. En smittet person kan bare bli re-smittet hvis du skraper i området og etter infectatata oppnå en sunn område.
Infeksjon med genital warts (vorter) er manifestert av utseendet av lesjonene kjent som vorter eller kjøttfulle vorter i underlivet - i vulva, penis, perineum, anus, grå, rosa eller lys rød, myk konsistens.

Genital warts - Behandling

Det er foreløpig ingen kur eller behandling for infeksjon med genital warts (vorter) HPV. 20-30% av pasientene er reimbolnavesc første 6 måneder etter smitte, hva som kan gjøres er å handle på vorter for å ødelegge dem.

Eller det beste middel til forebygging er den vaksinen som beskytter mot humant papillomavirus (HPV), men det er bare noen få typer av HPV.