Hemorroider - bilder

   

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Hemorroider - Er hovne og betente årer rundt anus eller endetarmen nedenfor. Endetarmen er den siste delen av tarmen som fører til anus.

Eksterne hemorroider er plassert under huden rundt anus. Innvendige hemorroider utvikle seg i nedre rektum. Innvendige hemoroider kan stikke ut gjennom anus. De fleste hemorroider prolaps gi tilbake inne i rektum på egen hånd.

Hemorroider - årsaker, symptomer og tegn

Årsaker

Anal eller endetarms årer forårsaker hemorroider. Flere faktorer kan forårsake dette hevelse, inkludert:

En annen årsak til hemorroider er svekkelsen av bindevev i rektum og anus som oppstår med aldring.

Graviditet kan forårsake hemoroider ved å øke trykket i bukhulen, noe som kan øke venene i den nedre rektum og anus. For de fleste kvinner forsvinner hemorroider forårsaket av graviditet etter fødselen.

Tegn og symptomer

Det vanligste symptomet på indre hemorroider er lyse rødt blod i avføringen, på toalettpapir eller i toalettet. Innvendige hemorroider er ikke smertefull prolaps er vanligvis ikke. Hemorroider prolaps ofte cauzeza smerte, ubehag og anal kløe.

Blodpropper kan dannes i eksterne hemorroider. En blodpropp i en vene kalles trombose. Thrombosed ytre hemorroider forårsake blødninger, smertefull hevelse eller en hard klump rundt anus. Når blodpropp oppløses, blir overflødig hud igjen. Huden kan bli irritert og forårsake kløe.

Overdreven anstrengelse, rubbing, eller rengjøring rundt anus kan være symptomer som kløe og irritasjon verre.

Hemorroider er ikke farlig. Symptomene forsvinner vanligvis i løpet av noen få dager, og noen mennesker har ingen symptomer hemorroider.


Diagnose

Legen vil undersøke anus og rektum å avgjøre om en person har hemoroider. og hemorroider symptomer ligner symptomene på andre anorektal problemer som sprekker, abscesser, vorter og polypper.

Legen vil utføre en fysisk undersøkelse for å se etter hemorroider synlig. En digital endetarms eksamen med hansker finger, smurt og anuscop kan gjøres for å vise endetarmen.

En grundig evaluering og riktig diagnose av en lege er viktig enhver tid når en person er blødning fra endetarmen eller blod i avføringen. Blødning kan være et symptom på andre fordøyelses sykdommer, inkludert kolorektal.

Ekstra eksamener kan utføres for å utelukke andre årsaker til blødning, spesielt hos personer 40 år eller eldre:

Hemorroider - Behandling

enkel diett og livsstil endringer ofte redusere hevelsen og lindre symptomer på hemoroider hemoroider. Spise en diett rik på fiber kan gjøre avføringen mykere og lettere å flytte, redusere presset på hemorrhoids forårsaket av straining.

Fiber finnes i planter. Menneskekroppen kan ikke fordøye fiber, men fiber bidrar til å forbedre fordøyelsen og hindrer forstoppelse. Gode ​​kilder til fiber er frukt, grønnsaker og helkorn.

Legene kan foreslå også å ta en krakk mykner eller en bulk fiber supplement som psyllium (Metamucil) eller methylcellulose (citrucel).

Andre endringer som kan bidra til å avlaste symptomer på hemoroider omfatte

kremer og stikkpiller kan midlertidig lindre smerte og kløe av hemorroider. Disse behandlingene bør brukes bare for en kort periode fordi langvarig bruk kan skade huden.

Hvis hjem behandlinger mislykkes i å lindre symptomer, kan behandlingen være nødvendig når utført i et legekontor eller sykehus. Polikliniske behandlinger for interne hemorroider inkluderer:

store eksterne hemorroider interne hemorroider eller ikke svarer til andre behandlinger kan fjernes kirurgisk.