Тестис имплантати - слике

Тестис имплантати - слике

copyright:
wikimedia.org

"Превео Гоогле преводилац
молим вас, опростите грешке језика"

Тестис имплантати - је опција за мушкарце са рака тестиса, или медицинских проблема који захтевају екстракцију тестисе. Такође, за мушкарце са веома малим тестисима и поломљеног тестиса имплантат је опција визбила.

- Реконструкција после орцхидецтоми
- Реконструкција након трауме
- Корекција асиметрије
- Урођених дефеката

Тестис имплантати - поступак

- Операција се изводи у општој анестезији или анестетик у кичменој мождини (у овом случају пацијент је будан али не могу да се осећају ништа од струка на доле).

Тестис се обично извуче кроз рез на скротуму (слично кила операције). Можда ћете морати да се биопсија и од здравог тестиса, где је то неопходно, он ће се разговарати са пацијентом пре процедура.Ин постави тестиса може уметнути уклонити тестиса имплантат.

Глатке тестиса импланти су доступни у две врсте, које су и погодна за коришћење у ткиву.

Силиконски гел - Имплантати су опремљени уклоњивим Тефлон кратком комаду да усмерава иглу и тако спречи пункција имплантата.

- Високо полимеризовани - тестиса импланти имају ојачану поклопац који омогућава имплантата са сутуром преко поклопца.

Тестис имплантати - опоравак

Већина пацијената ће доживети непријатност за локалну 24-48 сати након операције. Ће прописати лекове против болова ако је потребно. Завоји ће седети на мошницама неколико дана. Можда ћете се осећати више уморни у раним данима, скротум бити отечен, више сенсибилла додир. Не треба мењати у било који начин мокрења.