Ткива отока - слике

Ткива отока - слике

copyright:
www.med.navy.mi

"Превео Гоогле преводилац
молим вас, опростите грешке језика"

Ткива отока - коришћен је први пут од реконструкције дојке после мастектомије. Данас његова употреба је повећан, укључујући и поправку оштећене коже трауме, тумора или ексцизије рођења грешака. Понекад се користи за естетске сврхе, као и са имплантата.

Ткива отока - поступак

- Ткива проширење функционише тако што стимулише раст нових коже у близини коже дефеката. Потребно је предност природне способности коже да се протегне на исти начин као када жена расте стомак током трудноће. Ово се постиже уградњом једног ткива експандера, која је балон уређај под кожу

здравом. Она се постепено надуване слани течности ињекцијом у периоду од неколико недеља. У почетку, знаци показују проређивање коже, док субдиацент коже ткива слој прореди због притиска из надувани балон.Тело развија ожиљак реакцију око балона, додаје аспект "препуни". Када кожа проширила до жељеног степена, балон се уклања заједно са деформисаним ткива. Премешта и ушива кожу покрива квар.

Ткива отока - опоравак

После операције имплантат у Екпандер, већина пацијената наставе своје свакодневне активности у року од 2-3 дана. Пошто експандер се постепено пуни, многи пацијенти интамоина променити тежине у свом редовном програму до пражњења.