Трансплантација косе - слике

"Превео Гоогле преводилац
молим вас, опростите грешке језика"

Трансплантација косе - је озбиљан проблем козметичке обе жене него мушкарци, посебно ово што због неколико разлога, као што су старење, генетике, хормоналних промена. Трансплантација косе је техника у којој се пацијент пресађена коса природно у групама од 1 до 4 длаке, зову фоликуларне јединице. Ове фоликуларне јединице такође садрже лојне жлезде (нафта), нерве, мишиће мала и повремене ликовне веллус.

Трансплантација косе - поступак

- Трансплантација косе се ради под локалном анестезијом у комбинацији са интравенском или општој

анестезији када користите клапне ротира. Током операције хирург ће пожњети длаке калемова са кореном донаторске зонле налазе потиљачна или временске. Након бербе ових графтова су издвојена фоликула, сваки фоликул је микроскопски испитан након припреме је реимплантед користећи мале резове у проћелав области. У зависности од величине и сложености операције може бити потребно да ИНЦО другу операцију.

Трансплантација косе - опоравак

Хоспитализација може бити и до 24 часа, обично конци се скидају 10 дана после операције. Пацијент у прве 3 недеље, да избегавају тешке вежбе.

Имајте на уму да ће сви пресађене власи пасти до 6 недеља након операције, али корен остаје и тиме ће се повећати отпустити нас.