Еритхродерма - ексфолијативни дерматитис - слике

Еритхродерма - ексфолијативни дерматитис - слике

copyright:
medscape.com


Еритхродерма - ексфолијативни дерматитис - Да ли је инфламаторни коже стање које се карактерише еритем и скалирање површини коже.

Еритхродерма - ексфолијативни дерматитис - узроци

Узроци су вишеструки и Бола Поте овога доводи до погоршања болести, као што су лупус еритематосус, атопијски дерматитис, контактни дерматитис, пемфигус, псоријазе, етц.Пациентии потребна хоспитализација, посебно оних који су педијатријске грозница, хипотензија и шок токсични. То ће задржати кожу хидратисаног, избегавајте гребање, изазивајући фактора, актуелна стероиди за лечење поремећаја и супстанце. Еритхродерма је отпорна на терапију, јер ако Фонд није третирана. Еволуција је обележен више егзацербације и кортикостероидима терапија је неопходна.

Узроци еритхродерма - ексфолијативни дерматитис укључују:

Симптоми еритродермиеи

Еритродермиеа понекад почиње сасвим изненада и експлозивно. Или понекад, он полако развија, након особа имала кожно обољење које се постепено погоршава током времена. Целе површине коже постаје црвена, перутава, згуснут, а понекад и коре. Особа са еритхродерма може да:

Еритхродерма - ексфолијативни дерматитис - Лечење

Лечење еритхродерма смеју да садрже:

Постоје неки нежељени ефекти за лечење еритхродерма, укључујући и антибиотике, може да доведе до болова у стомаку, пролив, а алергијске реакције