Kопривњача - слике

Kопривњача - слике

copyright:
bryanking.net

 
   


Kопривњача - није заразна. Уртикарија је кожа поремећај који се карактерише малим местима (закрпа) розе или црвене коже које могу изазвати свраб. Мрље могу бити мали или велики, и углавном се јављају веома брзо и нестају саме од себе у року од неколико сати или дана. Kопривњача се могу појавити као мале тачке за неколико милиметара, или неколико центиметара великих димензија које могу да се споје. Кошница која сједињује цело тело, је познат као "Kопривњача". Они изазивају свраб и спаљивање или жеже сензација.

Kопривњача - узроци

Јер уртикарија - је алергијска реакција на нешто, или контакт са неким предметима који могу бити алергени. То може покренути коришћење новог детерџента или сапун, чак и лекове које користите може да доведе до кошница. Такође, превише стреса може да изазове осип - ово се назива "стрес - уртикарија. Зато што не постоје две особе имају исту реакцију на алерген, осип нису заразне. Најчешћи окидач су одређене намирнице: морске плодове, јагоде, јагоде, малине, млеко, ораси и појединих инсеката, углавном лекова су антибиотици разпунзатоаре појаве уртикарије.

Уртикарија Симптоми укључују:


Kопривњача - Лечење

Прво да се уклоне главни фактори који могу изазвати кошница, као што су: једе храну са високим алергија: ораси, кикирики, кокос, јагоде, парадајз, кикирики, итд. Риба, свињетина, житарице као - пшенице, јечма и ражи. Боље је да се избегне синтетичке одеће и козметички производи и последњи али не најмање стреса.

У неким случајевима, кошница отићи сам од себе без икаквог третмана, требало би да пију доста течности и динстано воће и биљни чајеви. Уртикарија третман је генерално мирна и лекове антихистамице.