Липом - слике

Липом - слике

copyright:
2.bp.blogspot.com

Липом - Оток или грудву масти се састоји од ћелија / адипоцита. То је бенигна липомас је по природи бенигне и споро расте. Генерално ткиво у поткожном ткиву липомас Развити само испод коже или мишића ретко. МОЖЕ може достићи липомас Развој великих и више истовремено. Делови Најчешће погођена већина липомас су леђима, врату, раменима или рукама.

Липом - узроци

Неки од липомас се јављају код људи је непознат, један од разлога би могао бити породичну историју. То је био Шансе за то приметио липом је већи ако један родитељ или је имао липом. Липомас јављају у поткожном ткиву МОЖЕ претрпео трауме или повреде.

Симптоми - обично испод коже формира више нодула. Липомас је споро расте, а они нас чак могу приметити Иди годинама. Липомас су да постигну веома мале и велике нодула. Тоуцх / притисните липомас се преселио тамо где је притисак лако се примењује. Липом обично не погодио напомену ако се може Харт међутим болан, или ако се развио око органи могу ЈЕ изазива бол од притиска на нерве, и других компликовано.

Липом - Лечење

Не захтевају третман генерално липомас. Уклоните само изазива бол и оних липомас који повећавају сувише брзо. Дуже до Изазивање нелагодност уклањање липомас или козметичке проблеме. Прва ствар коју урадите је да се утврди потреба да ли лекар не да је рак бенигна, онда постоји неколико опција укључују хируршко уклањање То липомас, липосукција, или ињекције стероида припрема да доведе до смањења МОЖЕ липомас уклоњена али их не у потпуности.