Мишића рак - слике


Мишића рак - (саркоми меких ткива) је изузетно редак рака који се јавља у ткива у телу цоњунтиве. Овај карцином је чешћа код деце један је од првих пет најчешћих врста рака дијагностикује код деце.

Мишића рак - узроци

У раним фазама, саркоми меких ткива обично не изазивају симптоме. Зато што меких ткива релативно еластична, тумори могу расти прилично велике, гурајући у страну нормалног ткива, пре него што филца или изазове било какве медицински проблем. Први видљиви симптом је обично безболан чворић или отицање више. Након тумор расте, он може да изазове други симптоми као што су бол, јер може да

 

притисните на нерв. Ако је то била смештена у стомаку може изазвати бол у стомаку, често у заблуди за менструални грчеви, лоше варење, затвор или других узрока.

Мишића рак - Лечење

У принципу, лечење меких ткива сарком зависи од стадијума рака. Фаза сарком се заснива на величини и разред тумора и да ли рак проширио на лимфне чворове или друге делове тела (метастазира). Лечење опције за саркоми меких ткива су хирургија, радиотерапија и хемотерапија.