Трихомонијаза - слике


Трихомонијаза - (Трицхомонас вагиналис) је заразна болест распрострањена и да има веома висок трансмиссибилити, утиче на отприлике 30% сексуално активних жена и 25% сексуално активних људи. То је урогениталних инфекција која утиче само гениталија и мокраћних путева, пре свега, мушко и женско уретру уретру и вагину.
Пут преноса инфекције са Трицхомонас вагиналис је сексуално незаштићени секс и размену секс играчке. се преноси од оралног секса, али требало би да буде заштићен као добро.

Трихомонијаза - знаци и симптоми

Код мушкараца уретра је под утицајем, и умерена повремено цурење дешава, безбојна или бледо жуто-зелена, гори, бол и пецкање при мокрењу. Али, услов остаје, најчешће без симптома који чини откривање тешко, а други повећава вероватноћу инфекције и реинфекција трајно.

Код жена са Трицхомонас вагиналис инфекције могу да утичу и на вагини и опште уретра.Ин ако можете да добијете ове болести код жена, без симптома. Када вагина утиче ненормално симптоми као што су цурење зеленкасто жута, површан и врло непријатан мирис, те секрет вагине свраб. Када се инфекција утиче на уретру болови, болови у току мокрења и спаљивање. Бол може да дође у току сексуалног односа.

Трихомонијаза - Лечење

Лечење је веома једноставна оралних антибиотика (понекад повезан са локалним третман). Лечење је кратког века ако се правилно поштују.