Muskler cancer - bilder

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Muskler cancer - (mjukdelssarkom) är en extremt sällsynt cancer som förekommer i kroppens vävnader conjuntive. Denna cancer är vanligare hos barn är ett av de fem vanligaste cancerformer diagnosen bland barn.

Muskler cancer - orsaker

I ett tidigt skede, mjukdelssarkom vanligtvis inte orsakar symtom. Eftersom mjuka vävnader är relativt elastisk, kan tumörer växa ganska stora, skjuta åt sidan normal vävnad, innan det kändes eller orsaka några medicinska problem. Det första synliga symtomet är vanligtvis en smärtfri knöl eller svullnad mer. Efter att tumören växer, kan det orsaka andra symptom som smärta, eftersom det kan trycka på nerven. Om det fanns i buken kan orsaka magsmärtor, ofta misstas för mensvärk, matsmältningsbesvär, förstoppning eller andra orsaker.

Muskler cancer - Behandling

I allmänhet beror behandling för mjukdelssarkom på scenen av cancer. Steg sarkom är baserad på storlek och kvalitet av tumören och om cancern har spridit sig till lymfkörtlar eller andra delar av kroppen (metastasera). Behandlingsalternativ för mjukdelssarkom inkluderar kirurgi, strålbehandling och kemoterapi.