San utvidgningen (bröstimplantat) - bilder

San utvidgningen (bröstimplantat) - bilder

copyright:
Wikipedia.org

San utvidgningen (bröstimplantat) - bilder

copyright:
Wikipedia.org

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

San utvidgningen (bröstimplantat) - är en protes som används för att ändra storleken och formen av bröstet. Bröstförstoring är ett medicinskt beslut hon tillhör toatalitate patient.

Bröstimplantat används främst för:

primära rekonstruktion (för att ersätta bröstvävnad som har tagits bort på grund av cancer eller trauma eller som har underlåtit att utvecklas ordentligt på grund av en allvarlig störningar såsom knöl deformation av bröstet)

revision-rekonstruktion (revidering kirurgi för att korrigera eller förbättra resultatet av bröstrekonstruktion kirurgi original)

primära augmentation (att öka bröst storlek för kosmetiska skäl)

revision-augmentation (revidering kirurgi för att korrigera eller förbättra resultatet av bröstförstoring operation)

 

Bröstimplantat finns i olika typer och former, med olika beläggningar och innehåll. Kirurg att välja det bästa alternativet för att få det resultat du vill ha honom patienten.

San utvidgningen (bröstimplantat) - Förfarande

- Bröstimplantat kan placeras, kan du göra tre traditionella snitt: inframammary snitt under bröstet, på bröstvårtan snitt eller snitt periareolar transaxilara under ärmen. Dessa snitt tillåter implantatet att placeras subglandular submuscular under muskeln eller mellan muskler och bröstkörtlar.
Beroende på storlek och form av parametrar bröst anatomiska, välj en av de 2 metoderna.

San utvidgningen (bröstimplantat) - Återvinning

Beroende på graden av aktivitet, i allmänhet, patienter kan återuppta normala aktiviteter i ungefär en vecka. Kvinnor som har implantat placerade under muskeln i allmänhet en längre återhämtningstid och smärta lättare eftersom muskeln skärs under operation. Motion och kraftig fysisk aktivitet, ofta måste undvikas i upp till sex veckor.