Lipom - bilder

Lipom - bilder

copyright:
2.bp.blogspot.com

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Lipom - En svullnad eller klump av fett består av celler / adipocyter. Det är godartade lipom av naturen är godartad och långsamt växande. Generellt vävnad i den subkutana vävnaden lipom Utveckla precis under huden eller muskeln sällan.

CAN kan nå lipom Utveckla större och mer samtidigt. Delar, som vanligtvis berör de flesta lipom har rygg, nacke, axlar eller armar.

Lipom - orsaker

Några orsaker till lipom förekommer hos människor är okänd, kan en orsak vara en familj historia. Det var chanser att noterade lipom är större om en förälder eller har haft en lipom. Lipom förekommer i den subkutana vävnaden CAN har drabbats av ett trauma eller skada.

Symtom - vanligen under huden bildas mer knölar. Lipom är långsamt växande, och de märker att vi kan gå Även för år. Lipom måste nå mycket

stora och små knutor. Touch / press lipom har flyttat till där trycket är lätt att tillämpas. Lipom brukar träffa en anteckning om det kan Hurt dock smärtsamt eller om det utvecklats kring organ kan HAR orsakar smärta genom tryck på nerver och andra komplicerade.

Lipom - Behandling

Inte kräver behandling Generellt lipom. Ta orsakar bara smärta och Thos lipom som ökar för snabbt. Längre räckvidd orsakar obehag bort lipom eller kosmetiska problem. Det första du gör är att avgöra behovet av om en läkare är inte att cancer är godartad, så finns det flera alternativ är kirurgiskt avlägsnande Det lipom, fettsugning, eller genom injektion av steroider preparat leda till en minskning av CAN bort lipom Men inte dem Helt.