Skivepitelcancer - bilder

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Skivepitelcancer - är den näst vanligaste typen av hudcancer. Tillsammans med basalcellscancer, vanligaste hudcancer, de två typerna av cancer är dessa kollektivt som icke-melanoma - hudcancer.

De flesta fall av skivepitelcancer orsakas av exponering för ultraviolett solljus (UV). Det ökar risken för skivepitelcancer carcinomuluii också när en person har ett eller flera riskfaktorer:

Skivepitelcancer - orsaker

Symptomen är mycket varierande beroende på vilken organ.

Skivepitelcancer i huden som börjar som en liten knöl med ökad och dess centrum blir nekrotisk och buss förvandlas till ett sår.

Skivepitelcancer - Behandling

Innan dess skivepitelcancer behandlas kalium, diagnos måste bekräftas med en biopsi. Denna enkla procedur kan utföras på kontoret och innebär att ta bort en liten mängd vävnad, så att de kan granskas i mikroskop. Om diagnosen är skivepitelcancer , en mängd olika kirurgiska alternativ och icke-kirurgisk behandling att tillgå. Din hudläkare kommer att välja en lämplig behandling med hänsyn till tumörens läge, storlek, mikroskopiska egenskaper, hälsotillstånd hos patienten och andra faktorer.

De flesta behandlingsalternativ är relativt små kontor förfarande som endast kräver lokalbedövning.
Dessa inkluderar: