Genitala vårtor - bilder

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Genitala vårtor - Infektioner med genitala vårtor (vårtor) är en av de vanligaste sexuellt överförda infektioner. Infektion är en virusinfektion som orsakas av ett virus och ett virus som kallas papillom - Papillloma mänskligt virus - HPV.

Genitala vårtor - tecken och symtom

Den huvudsakliga formen för överföring av genitala vårtor (genitala condiloamellor) sker nästan uteslutande genom oskyddade sexuella kontakter, vaginalt, oralt eller analt. Det kan överföras även genom att röra vid skrevet. En smittad person kan bara nytt smittas om du repar området och efter infectatata uppnå en hälsosam område.
Infektion med genitala vårtor (vårtor) manifesteras genom uppkomsten av lesioner som kallas vårtor eller köttiga vårtor i underlivet - vulva, penis, perineum, anus, grå, rosa eller röda och mjuk konsistens.

Genitala vårtor - Behandling

Det finns idag inget botemedel eller behandling av infektion med genitala vårtor (vårtor) HPV. Omkring 20-30% av patienterna är reimbolnavesc första 6 månader efter infektion, vad som kan göras är att agera på vårtorna att förstöra dem.

Eller det bästa sättet att förebygga är det vaccin som skyddar mot humant papillomvirus (HPV), men det är bara ett fåtal typer av HPV.