Tarmobstruktion - bilder

Tarmobstruktion - bilder

copyright:
2.bp.blogspot.com

 

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Tarmobstruktion - Är blockering av tunntarmen eller tjocktarmen förhindrar mat och vätska som att passera.


Tarmobstruktion - Orsaker, tecken och symtom

Orsaker

Intestinal hindrar uppstå som en följd av CAN mekaniska försvåra - När ett bråck eller tarm tumörer som orsakar stopp. Eller hindra tarmen (intestinala hindra) uppstår på grund av CAN som inte tarmen fungerar. Denna typ av tarmen paralytisk ileus kallas skymmer (pseudo-hindra).

Vanliga orsaker till mekanisk tunntarmen hindrar är:

Vanliga orsaker till mekanisk hindrar i tjocktarmen är mekanisk:

Orsaker som beror på kan uppstå som inte fungerar tarmen (paralytisk corecIleus)
paralytisk ileus i, fungerar tarmen inte korrekt på grund av muskel eller nerv problem. Avföring är mycket Reducerad eller frånvarande, vilket gör det svårt för mat och vätska flöde till matsmältningssystemet genom smidigt.

Paralytisk ileus kan påverka någon del av tarmen. Maj orsaker:

Tecken och symptom

Tecken och symtom på tarm hindrar (intestinala hindra) inkluderar:


Diagnos

Tester används för att diagnostisera tarm och försvåra åtgärder:

Tarmobstruktion - Behandling

Behandling beror på orsakerna till tarmen hindrar orsakas en. Behandling av tarm försvåra (intestinala hindra) som kräver sjukhusvård.

Behandling för mekanisk delvis hindrar
om det är blockerad i det mekaniska och flytande livsmedel Vissa kan passera När läkaren rekommendera en speciell diet maj låg i fiber, vilket är lättare. Inte om reparationen hindrar sig själv, kan du behöva operation för att lindra hindra.

Behandling för kompletta mekaniska hindrar
Blockera kompletta Det är inget kan passera genom tarmen, operation för att avlägsna blocaulj vanligtvis kräver. Kirurgi innebär vanligtvis att ta bort blockerade delen av nekrotisk och att eventuella tarm.

Behandling av tarm försvåra (intestinala försvåra) för paralytisk ileus
Om din läkare beslutar tecken och symtom som har orsakat en paralytisk ileus med, DÅ patientens tillstånd bildskärm för en dag eller två på sjukhus. Paralytisk ileus är ett tillfälligt tillstånd ofta i sig som är förbi. Om inte paralytisk ileus Förbättra inom några dagar, kan din läkare läkemedel som kan orsaka muskelsammandragningar PRESCRIBE hjälpa till mat och vätska som passerar genom tarmarna.