Diabetesretinopati - bilder

Diabetesretinopati - bilder

copyright:
www.aao.org

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Diabetesretinopati - människor som har diabetes kan uppleva ögonproblem Diabeteskomplikationer uppgifter, vilket orsakar progressiva skador på näthinnan, den ljuskänsliga foder bakom ögat.

Diabetesretinopati är de resultat skada små blodkärl att vattna och ger näring åt näthinnan. Vanligtvis båda ögonen är drabbade, sjukdomen inte behandlas kan leda till blindhet.

Diabetesretinopati - orsaker

Symtom på diabetesretinopati uppfylla följande:

- Svårt eller ansträngd syn på natten.
- Vissa fläckar eller dimsyn.
- För några ljusa eller mörka
När patienter har långa perioder av högt blodsocker, leder detta till ansamling av vätska i linsen inne i ögat, genom att ändra fokus och således leda till dimsyn utveckling. Kontroll av blodsockernivåer saktar uppkomsten och utvecklingen av diabetesretinopati. I många fall finns det inga symptom i de tidiga stadierna av sjukdomen. Det är mycket viktigt att personer som lider av diabetes, för att utföra en ögonundersökning en gång om året.

Diabetesretinopati - Behandling

Behandlingen bygger på att sjukdomen kan ske genom laserkirurgi för att bränna de läckande blodkärlen eller att ta bort och ersätta den vätska. personer med diabetes bör följa dieten ordinerats av läkare för att kontrollera blodsocker och regelbunden motion. Bör uteslutas Alkohol och rökning.