Dubbelseende - bilder

Dubbelseende - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Dubbelseende - kallas också dubbelseende eftersom seende medan två bilder när de visas objekt.

Dubbelseende - orsaker

orsaker - oftast uppstår på grund av dysfunktion i extraokulära muskler, kan andra orsaker vara av mekanisk eller neuromuskulära sjukdomar i kranialnerver, kan hornhinnan infektioner (bältros), hornhinnan ärrbildning, korneal torrhet leda till dubbelseende. Katarakt kan orsaka dubbelseende, speciellt om grå starr förekommer i båda ögonen, det kan snedvrida synen.
Om ett öga är svagare muskler kan inte flytta den så bra / snabb som den friska ögat. En annan orsak kan vara multipel skleros som påverkar spinal nerver i ryggmärgen eller hjärnan sedan kan påverkas, medan de som styr ögat.

Symtom - dubbelseende, störd balans, huvudvärk, yrsel, störningar i läsförmågor, smärta med ögonrörelser, smärta runt ögonen, illamående, tunga ögonlock.

Diagnos - dubbelseende är en medicinsk nödsituation är nödvändig för att upptäcka varför produktionen snabbt. Läkaren kommer att använda flera metoder för att upptäcka dubbelseende.

Dubbelseende - Behandling

Behandling beror på orsaken bakom uppkomsten av sjukdomen. Astel om det är muskelsvaghet, kan operation vara, oavsett om det kommer att användas vid diabetes droger för att kontrollera blodsockernivån i kroppen. Om så krävs kirurgisk behandling av Graves sjukdom. Ibland kan den användas för att minimera prismatiska glasögon dubbelseende.