Keratit - bilder

Keratit - bilder

copyright:
winesurprises.com

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Keratit - är en sjukdom i hornhinnan (den vävnad som täcker pupillen och iris) genom sin inflammation. Keratitis grund bero på mindre trauma eller på grund av slitage i ögat under en tidsperiod av kontaktlinser. När sådana infektiösa orsaker är vissa virus, bakterier, parasiter, svampar, osv.

Keratit - orsaker

orsaker - virus såsom herpes simplex eller herpes zoster. Andra orsaker kan vara kemikalier som finns i vattnet och i kontakt med ögonen. Eller, bakterier och parasiter som kan orsaka keratit i vatten, speciellt i fallet när det finns en skada såsom en repa på ytan av hornhinnan.
Symtom - ögonsmärta, röda ögon, svårt att öppna locket, för svårt, känslan av en främmande kropp i ögat, ljuskänslighet - fotofobi.

Diagnos - utförs av en ögonläkare med allmän ögonundersökning.

Keratit - Behandling

Keratit behandling kommer att baseras på den bakomliggande orsaken. Om infektiös orsak är troligen din läkare att förskriva antibakteriella droppar eller om en allvarlig infektion och antibiotika kan förskrivas muntligen. Som bygger keratit svampinfektion som orsakas Treat droppar och svampdödande läkemedel.

Om orsaken ges av en repa eller bär kontaktlinser är nog att bära ett förband över ögonen för tjugofyra timmar.