Konjunktivit - bilder

Konjunktivit - bilder

copyright:
wikimedia.org

"Översatt av Google Translator
Ursäkta misstag språket"

Konjunktivit - är inflammation eller infektion i bindhinnan i ögat, är ögonbindhinnan det tunna, transparenta skikt av vävnad som täcker den inre ytan av ögonlocken och den yttre delen av ögat.

Sjukdomen är vanligare hos barn påverkar en eller båda ögonen. Vissa former av konjunktivit är mycket smittsam och sprids snabbt. Konjunktivit är en mindre sjukdom, men i vissa fall kan leda till mer allvarliga problem.

Konjunktivit - orsaker

orsaker - basen kan vara en bakterie-eller virusinfektion, men kan också förekomma efter en allergisk reaktion mot olika irriterande ämnen i luften, såsom rök eller pollen, klor i simbassänger, vissa kosmetiska produkter som kommer i kontakt med ögonen.
Symtom på konjunktivit:

- Sandigt känsla i ett eller båda ögonen.

- Kliande ögon eller / och brännande, tillsammans med rinnande ögon.

- Känslighet för ljus.

- Svullna ögonlock och ändra vitt parse rosa öga.

- Avlopp vit kille / gul.

Konjunktivit Diagnosen ställs genom fullständig synundersökning av en ögonläkare. I vissa fall av kronisk konjunktivit kan samlas och bindväv kultur, framför allt konjunktivit som inte svarar på behandling.

Konjunktivit - Behandling

Konjunktivit behandling måste ta hänsyn främst orsaken som producerat det och syftar till att minska inflammation och infektion, förhindrande av spridningen i fråga om smittsamma former.

I det första fallet skulle det vara allergiska konjunktivit hotell ta bort irriterande, och där detta är möjligt. I lindriga fall gå kalla kompresser för att minska obehaget. Men mer allvarliga fall kan förskrivas antihistaminer eller antiinflammatorisk.

För bakteriell konjunktivit behandlas vanligen på grundval av ögondroppar som innehåller det speciella antibiotikum eller salvor.