Kønsvorter - billeder

Kønsvorter - billeder

copyright:
wikimedia.org

 

Kønsvorter - Infektioner med kønsvorter (kondylomer) er en af de mest almindelige seksuelt overførte infektioner. Infektion er en virusinfektion, der forårsages af en virus og en virus kaldet papilloma - Papillloma Human Virus - HPV.

Kønsvorter - tegn og symptomer

Den vigtigste vej for overførsel af kønsvorter (genital condiloamellor) sker næsten udelukkende ved ubeskyttet seksuel kontakt, vaginal, oral eller anal. Det kan overføres, selv ved blot at berøre pubesområde. En smittet person kan kun re-smittet, hvis du ridser området og efter infectatata opnå en sund område.
Infektion med kønsvorter (kondylomer) er manifesteret ved fremkomsten af læsioner kendt som vorter eller kødfulde vorter på kønsdelene - vulva, penis, mellemkødet, anus, grå, pink eller rød, blød konsistens.

Kønsvorter - Behandling

Der er i øjeblikket ingen helbredelse eller behandling af infektion med kønsvorter (kondylomer) HPV. Omkring 20-30% af patienterne er reimbolnavesc første 6 måneder efter infektionen, hvad der kan gøres, er at handle på vorterne for at ødelægge dem.

Eller det bedste middel til forebyggelse er den vaccine, der beskytter mod Human Papilloma Virus (HPV), men det er kun nogle få typer af HPV.